TENTRO

Har du tenkt å konfirmere deg? Er du usikker på hvilket konfirmasjonsopplegg du skal velge? Da bør du vurdere å bli med på tentro!

Hva er Tentro?

Tentro er frikirkelig trosopplæring som du kan velge i stedet for kirkelig eller humanistisk konfirmasjon. Tilbudet bygger på et tydelig kristent rammeverk, men har et annerledes opplegg enn for eksempel Den norske kirke når det gjelder former og læringsmetoder. Det gjennomføres for de som begynner i niende klasse og foregår over ett skoleår med samlinger annenhver uke.

Tenårene er en viktig tid for ungdommer. Mange velger å konfirmere seg, og her er tentro et godt alternativ. Vi tar opp viktige spørsmål om tro og liv på en enkel og forståelig måte. I ungdomstiden hender det at man har mange spørsmål. Derfor ønsker vi at konfirmanttiden skal være en tid hvor konfirmantene får god undervisning om den kristne troen og om hva det faktisk vil si å tro på Jesus.

I Tentro møter du engasjerte ledere som ønsker å bli kjent med hver enkelt og som sørger for et år med mye moro.

Tentro er åpent for alle. Det betyr at man kan bli med selv om man ikke er døpt, er medlem i noen kirke eller tror på Gud. Det er et år hvor du vil lære masse spennende, oppleve nye ting og få nye venner.